Info

Hudøy 10. til 13. juni


Vi drar fra skolen torsdag morgen og kommer hjem søndag ettermiddag (hjemreise fredag er mulig). Skolen har ansvaret for undervisning på dagtid torsdag og fredag. Det går en ekstra buss for foreldre fra skolen torsdag ettermiddag. På fredag ettermiddag og lørdag er det felles aktiviteter for alle elever og foresatte. Det er 2. til 6. klasse som reiser. Foreldrene har ansvaret for alt det praktiske på turen. Hudøyturen er helt avhengig av at foreldrene bidrar: Førstehjelpsansvarlige, transportansvarlige, aktivitetsansvarlige, kjøkkensjefer, hussjefer med flere – eller om du vil være med i styret – veldig flott om du tar kontakt!


Sikkerhet

Alle barn blir tatt godt vare på, og får en voksenkontakt som har ansvaret for dem under hele oppholdet.
Alle koloniene har en førstehjelpsansvarlig og en sikkerhetsansvarlig. Barna fra 2.-4. klasse må alltid bruke redningsvest når de bader eller er ved vannet. Elever i 5. og 6. klasse kan bade uten redningsvest, hvis de har tillatelse fra foreldre. Turen er helt mobil- og duppedittfri for barna


Mat

Turen er nøttefri, og vi serverer Halal til de som skal ha det, og legger ellers til rette for andre allergier og dietter etter avtale med foreldrene.


Pris

Dette er en skoletur og det er gratisprinsippet som gjelder for elevene. Det vil si at alle elever kan være med uansett om man donerer penger eller ikke. Men for å kunne gjennomføre Hudøyturen er vi avhengig av å få donert penger fra de som har mulighet til det. Vi ønsker en donasjon på kr. 1100.- per barn. Alle foreldre som er med må betale. Prisen er kr. 900.- per voksen. Har noen voksne problemer med å betale for seg selv, kan de ta kontakt med rektor som kan hjelpe til med betalingen. Det er ingen andre utgifter knyttet til turen.


Påmelding

Påmeldingen er i april og skjer elektronisk via lenke som blir lagt ut på denne siden. For barnas sikkerhet skal alle foresatte som er med på Hudøy ha vandelsattest fra politiet. Dette gjøres ved påmelding.


Hva med de som ikke kan være med?

De barna som ikke kan være med til Hudøy går også på skolen disse dagene, med samme pensum som på Hudøy. Det er viktig for skolen at også de barna som ikke kan være med til Hudøy får noen annerledes dager disse dagene. De siste årene har de gjenværende elevene bla. vært på Hovedøya.


Spørsmål

Det blir et eget Hudøy-foreldremøte i mai. Har du spørsmål om turen, ta kontakt med Hudøykomiteen via nettsiden spiretur.no, e-post til spiretur.loren@gmail.com eller du kan snakke med klassens lærer.

Pakkeliste


 1. Redningsvest. Obligatorisk for 2. til 4. trinn.
 2. Regntøy og støvler i håndbagasjen hvis fare for regn
 3. Nøttefri matpakke i håndbagasjen
 4. Vannflaske som kan gjenbrukes resten av oppholdet (i håndbagasjen)
 5. Dynetrekk, putevar og laken. Hvis sovepose, ta med laken
  og putevar i tillegg.

 6. Nok klær til 4 dager, men ikke for mye
 7. Badetøy
 8. Badesko som ikke faller av i vannet. Det er mye skarpe østers.
 9. Varme klær
 10. Flerbrukssko til fotball, turgåing o.l.
 11. Toalettsaker og håndkle både til dusj og bading
 12. Solkrem
 13. Myggmiddel/spray
 14. Eventuelt: Kosedyr, bok og vannpistol

«Jeg skjønte jo at det ville bli gøy for barna, men at det skulle være så moro for oss voksne, det hadde jeg ikke trodd!»

    SIKKERHET   


 • Vakttelefon som er betjent hele døgnet. Fasttelefon på hver koloni
 • Det er en førstehjelpsansvarlig på hver koloni
 • Skal man til vann, er det krav om redningsvest
 • Døgnåpen legevakt og sykehus i Tønsberg
 • Vi har brannøvelse første dag og det er brannsklier som alternativ til trapper ned fra 2.etg
 • Alle barna får utdelt egen «Hudøymamma og –pappa»
 • Koloniene er utstyrt med pulverapparat og moderne brannvarslingsanlegg
 • Meld fra om spesiell oppfølging m.t.p. kosthold og medisiner

Ta kontakt med årets arrangører

spiretur.loren@gmail.com